11:00 – 12:15 Stilte in jezelf met Yin Yoga online vanuit je eigen huis – online

Yin Yoga is een rustige, zachte en toegankelijke vorm van yoga, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. We doen rustige zittende en liggende houdingen, waarbij je, je spieren steeds meer laat ontspannen. Iedere houding wordt 3 tot 5 minuten op een zachte ontspannen manier aangehouden, waarbij je alle tijd hebt om de stilte in jezelf te ervaren.

Ieder mens heeft de neiging om met zijn aandacht in het verleden of de toekomst te zijn, en steeds af te dwalen van wat je op dat moment aan het doen bent.
Tijdens de les nodig ik je uit om met je aandacht bij je lichaam en gevoel te blijven, zodat je in het hier en nu komt.

Ik geef de les online via Zoom, als je je opgeeft krijg je een linkje opgestuurd waarmee je kunt inloggen. Er kunnen maximaal 12 mensen mee doen, zodat ik ook iedereen kan zien.
Ik hoor het graag als je vragen hebt.

Ook zonder ervaring kun je mee doen, mocht je denken dat je te stijf bent voor yoga, dit is niet aan de orde. In Yin Yoga zoek je met behulp van de houding een bepaalde rek op. Als je die rek ervaart is het voldoende. Het gaat er niet om hoe het eruit ziet. Daarnaast kun je zo nodig kussens en dekens gebruiken. Dit kunnen naast eventuele meditatiekussens gewoon hoofdkussens of bankkussens zijn. Hier krijg je dan nog bericht over via de mail.

Mocht je nog iets meer willen weten over Yin Yoga of over mij, dan zou je kunnen kijken op mijn website www.jouwlevensdans.com.

Hartelijke groet, Esther van der Geer

Locatie activiteit
Online via Zoom

Kosten
€ 5,- per persoon
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 11:00 uur
Eindtijd: 12:15 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar jouwlevensdans@live.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *